Дейвид Бекъм в ролята на супергерой

Британският футболист Дейвид Бекъм се прояви като супергерой, помагайки на баща, закъсал с автомобила си на оживена магистрала по време на пороен дъжд. В сряда сутринта фотографът Пол Лонг шофирал по главен път А10, когато колата му закъсала.

2011-02-12 14:53:35
Дейвид Бекъм в ролята на супергерой
Британският футболист Дейвид Бекъм се прояви като супергерой, помагайки на баща, закъсал с автомобила си на оживена магистрала по време на пороен дъжд.

В сряда сутринта фотографът Пол Лонг шофирал по главен път А10, когато колата му закъсала. Мъжът возел в нея двете си деца, които вече закъснявали за училище.

Още по-неприятна била ситуацията и заради проливния дъжд, който се изсипвал и намалявал видимостта на пътя, създавайки предпоставки за неприятен инцидент.

В продължение на 10 минути колите профучавали около автомобила на закъсалия фотограф, но никой не спрял да му помогне. Тогава, като по чудо, в близост спряло едно „Ауди”, а от него излязъл не кой да е, а футболистът Дейвид Бекъм.

Той се притекъл на помощ на бащата и помогнал автомобилът му да бъде избутан встрани от пътя. Бекъм на няколко пъти предложил на фотографа да закара него и децата му до града, но той отказал, тъй като вече бил извикал пътна помощ.

След като се уверил, че бащата и децата му са в безопасност, Бекъм потеглил отново по пътя си. Преди това обаче той получил най-искрени благодарности от закъсалия с автомобила си фотограф, който на всичкото отгоре бил и голям негов фен.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия